Over ons

Sinds maart 2015 is Sony Van Gasse, de uitbaatster van Bistro de Stadstuin. Al jaar en dag doet ze haar beroep met veel passie. Elke klant wordt op zijn wenken bediend!

De Bistro is dagelijks geopend van 10u tot 20u30, de keuken is doorlopend open. Op maandag zijn we gesloten.

Bij mooi weer is het zalig vertoeven in de tuin, wie zeker wil zijn van een plaatsje kan best even reserveren (online of telefonisch)

Weetjes & Nieuw(t)jes

  • Wist je dat we bijna uitsluitend met verse (lokale) producten werken? hierdoor kan de wachttijd voor sommige gerechten iets langer zijn. Ben je gehaast? Vraag gerust wat snel kan, zo kan je met een gevulde maag weer op pad!
  • We bieden maandelijks nieuwe suggesties aan. Check onze facebookpagina voor de laatste suggesties hier
  • De meeste dessertjes maken we zelf. Voor feestjes zoeken we graag samen met jou naar het lekkerste dessert. Want geef nu toe: een lekker dessert is ongetwijfeld de kers op de taart!
  • In december (tweede weekend) vind je ons ook op Mortsel Wintert. In juni (laatste weekend) kan je ons eveneens terugvinden op Mortsel Sma(a)kt!
  • Op zaterdag 23 en zondag 24 juni zijn we uitzonderlijk gesloten. Dat weekend kan je ons wel vinden op Mortsel Sma(a)kt! op het stadsplein van 11u tot 22u. We bieden er samen met andere toffe horeca-zaken uit Mortsel onze lekkerste hapjes aan.
  • Wij zijn met vakantie van 15 juli t.e.m. 31 juli. Vanaf 1 augustus terug paraat en tevens de start van de verkoop van onze lekkere Zeeuwse mosselen!

 

star
star

{{ name }}

{{ quote_text }}

Lees meer

Antwerpsestraat 60 2640 Mortsel
sony@bistrodestadstuin.be
T 03 449 56 20

Sitemap

Website by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x