Onze troeven

Naast ons gezellig interieur en vriendelijke bediening willen we jullie graag als (groot)ouder ook nog verwennen. We gaan allemaal graag op restaurant en elke keer een babysit regelen, wordt algauw een kostelijke zaak… Wij bieden je de mogelijkheid om de (klein)kinderen gewoon mee te nemen!

We hebben een speelhoek voorzien voor de (aller)kleinsten, de grotere kunnen genieten van een leuke strip in een comfortabele zetel en tijdens je bezoek is er gratis wifi beschikbaar (vraag code bij aankomst).  In de speelkast vind je ook nog kleurtjes, kleurboeken, puzzels, duplo/lego, gezelschapsspelletjes,… 

De (klein)kinderen kunnen bij ons niet enkel spelen, we zorgen er ook voor dat ze lekkers op hun bord krijgen! We beschikken over een aparte kinderkaart met daarop alle gerechten van de gewone kaart, maar dan op kindermaat. Omdat we groentjes eten belangrijk vinden, bieden we elk kind de kans om zelf te kiezen uit een aantal soorten om zeker te zijn dat de groentjes allemaal opgegeten worden!
Geen kinderen en toch zin om bij ons te komen eten? Geen probleem, dankzij de unieke vorm van ons pand, kan je ook rustig tafelen zonder (te veel) last van achtergrond geluid.

In de zomer is het ook zalig vertoeven op ons terras! Je beland als het ware in een andere wereld, zonder verkeershinder/geluiden! We hebben de ganse dag zon op ons terras, dus elk moment van de dag zit je hier zeker op je plek.

Op onze kaart vind je gerechten bereid met dagverse producten. Hou ook steeds ons suggestiebord in het oog! Hier kan je lekkere dingen ontdekken of nostalgisch terugdenken aan de tijd dat jouw oma dit op je bord toverde!

Vraag ons naar de mogelijkheden voor feestjes! We bieden plaats aan groepen tot 25 personen. We zitten graag met je samen om je wensen te bespreken en te zoeken naar een formule die het best bij je past. 

Wil je weten wat er achter onze mooie gevel zit?
Bekijk onze foto's!

star
star

{{ name }}

{{ quote_text }}

Lees meer

Antwerpsestraat 60 2640 Mortsel
sony@bistrodestadstuin.be
T 03 449 56 20

Sitemap

Website by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x